Haal meer uit Facebook advertenties!

Onze Facebook marketing Specialisten zijn prettig gestoord. Als je met ze begint te praten over Facebook en de mogelijkheden die het jullie bedrijf kan geven bij het vinden van nieuwe klanten of jullie sales te laten groeien of gewoon jullie fan-base te laten groeien.

Onze specialisten helpen je bij:

Het bedenken van een Facebook marketing strategie. We geloven niet in bot advertenties kopen. We geloven in een gestructureerde aanpak. Dat werkt gewoon vele malen beter en zorgt voor een hoger rendement.
We geven je gevraagd en ongevraagd advies hoe het nog beter te kunnen doen en delen we de nieuwe mogelijkheden en kijken of deze voor jullie interessant zijn.
We zorgen er continu voor dat advertenties relevant zijn voor jullie doelgroep om zo de maximale ROI te krijgen.
We maken, speciaal voor jou, geweldige content die opvalt.
Onze designers en content creators maken geweldige content die jullie onderneming de aandacht geeft die het verdient.

Waarom jullie bedrijf op FaceBook moet adverteren


Onze FaceBook Service is Top Notch:

Het bedenken van een creatieve en krachtige Instagram Marketing Strategie.
Met jullie wensen bedenken we een creatieve en krachtige Instagram Marketing Strategie die past binnen jullie marketing doelstellingen. Voornamelijk de nadruk op creatief is voor ons belangrijk want er is zoveel drukte op social media dat advertenties en branding er “ECHT|” moeten uitspringen op nog op te vallen. We hebben in bijna alle gevallen wel een creatieve oplossing.Je eigen Facebook Advertising Specialist

Klanten verdienen aandacht dus is het logisch dat je een eigen specialist krijgt toegewezen. Die specialist werkt nauw met jullie samen om jullie wensen te vertalen in advertenties die “pakken”

Campagne Planning

Onze marketing specialisten gaan er echt even voor zitten. Niet direct advertenties maken en geld besteden maar eerst de strategie bepalen. Welke doelstellingen gaan we nastreven, welke doelgroep gaan we kiezen en hoe kunnen we deze het beste bereiken. Hoe kunnen we je bestaande klanten bereiken om ze tot herhalingsaankopen over te laten gaan. Met deze informatie maken we een plan de campagne. Voor iedereen duidelijk!

Website remarketing

We implementeren de Facebook pixel op jullie website zodat we website remarketing kunnen instellen om zo resultaten te maximaliseren en optimaal gebruik te maken van jullie bezoekers van jullie website.

Bullet Proof doelgroep bepaling

Je kunt gebruik kunt maken van een groot aantal tools van Facebook om je doelgroep bijna tot op de detail te “pinpointen”. Als je ooit al goede resultaten hebt gehaald met Facebook Advertenties dan is Instagram een waardevolle aanvulling.

Testen van campagnes

Door testen van advertenties, doelgroepen en doelstellingen van campagnes verzamelen we informatie om de campagnes bij te stellen. Dit geeft waardevolle inzichten die ervoor kunnen zorgen dat het rendement hoger is. Door een klein gedeelte van het advertentiebudget te alloceren voor het testen van campagnes, is op langere termijn een beter rendement te verwachten omdat we nieuwe kansen kunnen vinden en zo jullie concurrent voor te blijven.

Kennismaken met onze specialisten is makkelijk. Vul het formulier in en één van onze accountmanagers neemt graag contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.7 maart 2019

Marketing is aandacht vragen

Aandacht vragen is voor veel mensen nog niet zo makkelijk. “Niet de boventoon voeren”, “Doe maar normaal”, “Niet overdrijven”, “jezelf niet opdringen”. Een beetje een bloemlezing […]
7 maart 2019

23 tactieken die succesvolle mensen gebruiken

23 tactieken die succesvolle mensen gebruiken en hoe deze je leven kunnen veranderen. Tijdens een discussie met onze fotograaf die voor onze klanten de meest geweldige […]
21 juni 2017

Dagelijkse motivatie van Grant Cardone

Als ik last heb van een gebrek aan motivatie of even teleurgesteld ben in hoe ons bedrijf loopt, hoe mensen soms kunnen reageren, dan kijk ik […]