ONZE INSTAGRAM MARKETING SPECIALISTEN ZORGEN VOOR RESULTATEN

Maak optimaal gebruik van de marketing mogelijkheden van Instagram.
Of je nu je merk in de markt wilt zetten, meer naamsbekendheid wilt krijgen, bezoekers wilt verleiden om je website te bezoeken of leads en verkopen wilt genereren, Instagram is daarvoor één van de meest krachtige advertentie fora die er te vinden is en kan je helpen om aan alle marketingdoelstellingen een bijdrage te leveren. Instagram heeft een pallet aan mogelijkheden om de business te laten groeien.

Onze Instagram marketing specialisten kunnen je helpen bij:

Het bedenken van een creatieve en krachtige Instagram Marketing Strategie Met jullie wensen bedenken we een creatieve en krachtige Instagram Marketing Strategie die past binnen jullie marketing doelstellingen. Voornamelijk de nadruk op creatief is voor ons belangrijk want er is zoveel drukte op social media dat advertenties en branding er “ECHT|” moeten uitspringen op nog op te vallen. We hebben in bijna alle gevallen wel een creatieve oplossing.

Wij helpen je Instagram account te laten groeien


Wij helpen je graag om je aantal volgers te laten groeien. Niet met volgers uit India of China maar met volgers die interesse in jouw merk of bedrijf hebben. En eerlijk gezegd, wij vinden het belangrijker dat er veel “engagement” is met jullie volgers dan het aantal volgers. Liever 100 goede volgers veranderen in “raving” fans dan 100.000 volgers waar je niets mee kunt.

We helpen je om samen te werken met influencers en zo vertrouwen te creëren.

We zijn continu op zoek naar influencers die de moeite waard zijn om mee samen te werken zodat je naamsbekendheid toeneemt en jouw merkt verandert van “onbekend maakt onbemind” naar een vertrouwd merk.

We maken, speciaal voor jou, geweldige content die opvalt.


Onze designers en content creators maken geweldige content die jullie onderneming de aandacht geeft die het verdiend.

Maak gebruik van de kracht van het Instagram Advertentie platform


Onze marketing specialisten, content creators, designers en slimme software staan klaar om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die Instagram biedt.
Kennismaken met onze specialisten is makkelijk. Vul het formulier in en één van onze accountmanagers neemt graag contact op om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Waarom jullie bedrijf op Instagram moet adverteren


Onze Instagram Service is meer dan alleen content maken!

Campagne Planning

Onze marketing specialisten gaan er echt even voor zitten. Niet direct advertenties maken en geld besteden maar eerst de strategie bepalen. Welke doelstellingen gaan we nastreven, welke doelgroep gaan we kiezen en hoe kunnen we deze het beste bereiken. Hoe kunnen we je bestaande klanten bereiken om ze tot herhalingsaankopen over te laten gaan. Met deze informatie maken we een plan de campagne. Voor iedereen duidelijk!

Bullet Proof doelgroep bepaling

Instagram maakt deel uit van Facebook en dat betekent dat je gebruik kunt maken van een groot aantal tools om je doelgroep bijna tot op de detail te pinpointen. Als je ooit al goede resultaten hebt gehaald met Facebook Advertenties dan is Instagram een waardevolle aanvulling.

Testen van campagnes

Door testen van advertenties, doelgroepen en doelstellingen van campagnes verzamelen we informatie om de campagnes bij te stellen. Dit geeft waardevolle inzichten die ervoor kunnen zorgen dat het rendement hoger is. Door een klein gedeelte van het advertentiebudget te alloceren voor het testen van campagnes, is op langere termijn een beter rendement te verwachten omdat we nieuwe kansen kunnen vinden en zo jullie concurrent voor te blijven.

Optimalisatie

Simpel uitgelegd betekent dit dat we continu bezig zijn om de campagnes te optimaliseren. Dit kan door verhoging van het budget (altijd in overleg), de doelgroep aanpassen of de advertentietekst veranderen zodat het net even iets beter is. Optimalisatie doen we dan ook altijd in lijn met de afgesproken doelstellingen. Immers het vooropgezette doel is het meest belangrijk.

Advertenties die converteren

Foto advertenties
Simpel, mooie en strakke foto’s zorgen voor meer engagement. Dat is inmiddels wel bewezen. Onze Content Creators zoeken de mooiste foto’s uit die passen bij het doel van de advertentie.
Video Advertenties
Volgens de laatste statistieken van Instagram is er een 80% stijging gemeten in het kijken van video’s op Instagram. Een mega stijging. Hoe mooi zou het zijn om hier in mee te gaan! Video advertenties kunnen geweldige response geven en kunnen voor een ongekende toename zorgen in merkbewustzijn. Ons team kan jullie video’s bewerken en er geweldige advertenties van maken en deze plaatsen op Instagram
Carousel Advertenties
Je mobiel bedienen met je duim is inmiddels zo normaal als wat. Even omhoog of omlaag “stippen” is tot onze moderne cultuur gaan horen. De carousel ad maakt gebruik van dit gegeven en geeft Instagrammers de mogelijkheid om video en foto advertenties te “stippen” met de veeg van een duim. Vertel een verhaal, laat producten zien en laat gebruikers actie nemen met Instagram Carousel Advertenties
“Stories” Advertenties
Volgens Instagram is 1/3 van de bekeken “stories” op instagram van bedrijven. Dus je kunt je voorstellen dat hier grote mogelijkheden kunnen liggen. Je kunt kiezen uit foto’s of video’s met een rijke keuze uit allerlei mogelijkheden hoe deze te plaatsen en wanneer. Onze Instagram marketing specialisten helpen je graag om een geweldig verhaal te vertellen.
7 maart 2019

Marketing is aandacht vragen

Aandacht vragen is voor veel mensen nog niet zo makkelijk. “Niet de boventoon voeren”, “Doe maar normaal”, “Niet overdrijven”, “jezelf niet opdringen”. Een beetje een bloemlezing […]
7 maart 2019

23 tactieken die succesvolle mensen gebruiken

23 tactieken die succesvolle mensen gebruiken en hoe deze je leven kunnen veranderen. Tijdens een discussie met onze fotograaf die voor onze klanten de meest geweldige […]
21 juni 2017

Dagelijkse motivatie van Grant Cardone

Als ik last heb van een gebrek aan motivatie of even teleurgesteld ben in hoe ons bedrijf loopt, hoe mensen soms kunnen reageren, dan kijk ik […]