Geen ruimte voor een eigen social media manager? Gewoon uitbesteden!

Media inzetten voor leadgeneratie en het in de spotlight zetten van jullie onderneming is echt een tijdrovende klus. Maar eenmaal goed ingezet kan social media geweldig veel resultaat opleveren.

Maar ook als je een geweldig product of dienst op de plank hebt staan maar geen publiek hebt om het te laten zien. Zoiets als Bruno Mars of Madonna die hun concert in een lege zaal geven. Het zal vast geweldig klinken maar wat voor zin heeft het als niemand je hoort.

Dankzij Social Media is het nog nooit zo makkelijk geweest om een publiek te bereiken wat past en wat in grootte bijna onbeperkt schaalbaar is. Instagram, Facebook, Twitter zijn de plekken waar tegenwoordig je product of dienst echt te vinden moet zijn en het mooie van deze kanalen is dat je doelgroep redelijk eenvoudig te vinden is.

Of het nu gaat om leadgeneratie of om een publiek te vinden en te houden, onze Social Media Beheer Service doet precies dat. Onze Social Media nemen specialisten het gehele beheer van jullie social media kanalen over en gaat actief op zoek naar nieuwe leads, zorgt voor groei van jullie publiek en zorgt voor spraakmakende posts over jullie product of dienst. Niet actief zijn op social media kost letterlijk geld, veel geld. Stel je voor dat je 3 nieuwe klanten per maand erbij krijgt? Hoeveel zou dat je op kunnen leveren. Investeren in social media verdient zich dubbel en dwars terug.
Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoeveel potentiële klanten je misloopt door social media niet in te zetten of te weinig in te zetten?

Een goede social media manager verdient zichzelf gemakkelijk terug, maar de inzet is maatwerk. Dus bij ons vind je dan ook geen eenheidsworsten. Geen standaard pakketten wat voelt als :”Dit is het net niet”.

Nee! Samen met jullie gaan we graag het gesprek aan om eerst jullie strategie in kaart te brengen. Wat wil je waar en waarom. Als dat duidelijk is kunnen we per social media kanaal een strategie maken waarvan we gezamenlijk denken dat deze het maximale rendement gaat opleveren. Als we daar beide van overtuigd zijn, dan pas gaan we aan de slag. De ene week is dat 2 uur, de andere week is dan 10 uur.

We geloven dat social media geweldig kan zijn als het goed wordt gedaan en dat vergt voorbereiding. Dus geen standaard confectie pak maar een pak gemaakt op maat. Dus we claimen dus ook niet de goedkoopste te zijn. We claimen wel zorgvuldigheid, we werken gebaseerd op een strategie en sturen op cijfers. De impact van social media MOET meetbaar zijn. Anders wordt het al snel een bla bla verhaal.

Onze Social Media Pakketten


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW